Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 18 juli 2017

Universiteit Twente: Detlef Lohse krijgt APS Fluid Dynamics Prize

Detlef Lohse krijgt APS Fluid Dynamics Prize
Prof. Detlef Lohse, UT-hoogleraar Physics of Fluids, ontvangt de Fluid Dynamics Prize 2017 van de American Physical Society (APS). Dit is een prijs voor de absolute wereldtop in de vloeistofdynamica.
Lees verder

UT'er Kerensa Broersen half jaar naar groep Nobelprijswinnaar
UT-onderzoeker Kerensa Broersen heeft een Fulbright-beurs ontvangen die haar in staat stelt, een half jaar onderzoek te doen aan de University of California – Berkeley.
Lees verder

Solar Boat Twente derde bij internationaal debuut
Solar Boat Twente is als derde geƫindigd bij hun internationale debuut bij de Monaco Solar & Electric Boat Challenge, het officieuze WK voor zonneboten.
Lees verder

Leden faculteitsbesturen benoemd door College van Bestuur
Op 19 juni jl. heeft het College van Bestuur het eerste deel van het reorganisatieplan UT2020 definitief vastgesteld. Dit deel betreft de invulling van de nieuwe faculteitsbesturen, die per 1 september a.s. van start gaan. Met de benoemingen van de leden van de faculteitsbesturen is een belangrijke stap gezet om tot een meer integrale aansturing op onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering te komen.
Lees verder