Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 10 juli 2017

LECSO: Workshop 'Werken met Leerlingvolgsystemen vso/pro

Workshop 'Werken met Leerlingvolgsystemen vso/pro
Voor beginnende gebruikers van de Cito Leerlingvolgsystemen vso/pro geeft Cito een workshop 'Werken met ...' In deze gratis workshops krijgt men handige tips & trucs en hoort men hoe andere gebruikers ermee werken. Deelnemers dienen de handleiding te kennen. Datum en tijd: maandag 2 oktober en donderdag 14 decemberLocatie: Cito, ArnhemKosten: deelname is gratisSchrijf u hier in voor de workshop op 2 oktober 2017 of 14 december 2017.
Lees verder

"Ingeschakeld" afgetrapt.
Op dinsdag 10 juli is op de Utrechtse VSO school STIP het traject "Ingeschakeld" afgetrapt.  Om participatie op de arbeidsmarkt van jongeren uit VSO en PRO mogelijk te maken, moeten diverse partijen 'ingeschakeld' worden. We constateren, dat dit nog niet overal optimaal plaatsvindt. Daarom is een initiatiefgroep van LECSO (PO-Raad)  sectorraad PRO (VO-Raad), AWVN, Divosa en de LCR, in samenwerking met de ministeries van SZW en OCW met
Lees verder