Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

dinsdag 18 juli 2017

HAN: Sporteconoom Willem de Boer: 'Olympische Spelen veel goedkoper'

Sporteconoom Willem de Boer: 'Olympische Spelen veel goedkoper'
Willem de Boer is sporteconoom aan de HAN. Vanuit zijn functie volgt hij kritisch het Internationaal Olympisch Comité (IOC). 'Eigenaardig dat het IOC gekozen heeft om zowel Parijs als Los Angeles aan te wijzen om de Olympische Spelen te gaan organiseren in 2024 en 2028.'
Lees verder

Investeer in duurzame waardecreatie!
Ter afsluiting van de minor Circulaire Economie vond op 29 juni het congres Circulaire Oogst 2.0 plaats bij de Faculteit Economie en Management.
Lees verder

Vertegenwoordiging HAN op internationaal congres Fysiotherapie
Dr. Nathan Hutting, onderzoeker bij het Lectoraat Arbeid & Gezondheid, vertegenwoordigde de HAN van 2 tot 4 juli op het World Confederation for Physical Therapy congres in Kaapstad. Hij was spreker en voorzitter van het focused symposium over de rol van zelfmanagement in de behandeling van patiënten met een musculoskeletale aandoening.
Lees verder

Ernstige onzorgvuldigheden in Nederlandse geschiedenisboeken
Nederlandse geschiedenisschoolboeken kennen ernstige hiaten: nieuwe wetenschappelijke inzichten sijpelen maar moeizaam door naar de Nederlandse schoolboeken. Dat blijkt uit het promotie-onderzoek van docent-onderzoeker Marc van Berkel.
Lees verder