Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

woensdag 12 juli 2017

HAN: HAN draagt bij aan onderzoek maatschappelijke vraagstukken in Health

HAN draagt bij aan onderzoek maatschappelijke vraagstukken in Health
De HAN heeft in het Instellingsplan 2016-2020 gekozen om thematische verdieping aan te brengen in haar onderwijs en onderzoek door middel van 3 zwaartepunten. In dit kader heeft de HAN een impuls gegeven aan 11 zogenaamde 'icoonprojecten'.
Lees verder

Mondiale loopbaan? Kies voor de nieuwe opleiding International Business
Bij de HAN start in september 2018 de nieuwe bacheloropleiding International Business. Helemaal nieuw is deze opleiding niet omdat de kern van 4 voormalige internationale studierichtingen erin terugkomen.
Lees verder

HAN benadeeld door frauderende adviseur
De HAN heeft geconstateerd dat een door haar ingehuurde adviseur in de periode 2011 - 2016 fraude heeft gepleegd met facturen voor een bedrag van in totaal ongeveer € 200.000,-. De betreffende adviseur heeft zijn fraude bekend.
Lees verder

Natuurkundedocenten dichten kloof tussen scholieren en techniekonderwijs
Natuurkundedocenten André Slomp en Jos Luijten maken leerlingen bewust van duurzame energie en brengen ze in contact met techniek bij de HAN. 'We ontdekten dat er heel veel mogelijkheden waren, die niet werden benut.'
Lees verder