Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

donderdag 27 juli 2017

Deze zomer ontwerp je je eigen alfabet in het Klokhuis Maaklab!

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie.
aanmelden doorsturen
Kort nieuws:
Let's YouTube genomineerd voor Children in Museums Award
Reis mee met de amateurfilmer, naar verre en minder verre oorden
Algemeen directeur Beeld en Geluid kondigt vertrek aan
Interactieve installatie Unfolded Cinematography geselecteerd voor Gouden Kalf
Uitgelicht:
Win een vlog-workshop van Cartoon Network
Win een vlogworkshop van Cartoon Network In de wedstrijd 'Cartoon Network Vlog It' gaat Cartoon Network samen met YouTubers Boncolor en Nino Wilkes op zoek naar jong vlogging talent. De winnaar mag zichzelf de officiële vlogger van Cartoon Network noemen!
Bonnie en Nino geven op zaterdag 5 augustus een exclusieve vlogworkshop bij Beeld en Geluid en jij kan erbij zijn!
Lees meer
De hele zomer knutselen in het Klokhuis MaakLab
De hele zomer knutselen in het Klokhuis MaakLab Hou jij van knutselen, ontwerpen, uitvinden, timmeren, zagen, lijmen, tekenen of gewoon lekker aanrommelen met materiaal? Iedere woensdag- en zondagmiddag in augustus ga je in het Klokhuis MaakLab zelf aan de slag met pen en papier en ontwerp je je eigen alfabet!
Lees meer
Het ultieme vakantiegevoel in 10 filmpjes
Het ultieme vakantiegevoel in 10 filmpjes Een top 10 van beelden die ons het ultieme vakantiegevoel bezorgen. Lekker de boel de boel laten, terrasjes pakken en met je blote voeten in het zand woelen. Of is jouw toppunt van vakantie juist worstelen met tentstokken en de geur van zonnebrandcrème? Deze tien filmpjes uit onze collectie brengen je in elk geval in opperste vakantiestemming.

Lees meer
Een kijkje achter de schermen op de Open Studio Dagen
Een kijkje achter de schermen op de Open Studio Dagen Tijdens de Open Studio Dagen staan studiodeuren die normaal gesloten blijven op het Media Park dit hele weekend wagenwijd open en er zijn tal van activiteiten, ook bij Beeld en Geluid! Zo wordt er live radio gemaakt, is er een televisie-marathonuitzending en kun je een kijkje nemen in de schatkamer van Beeld en Geluid.
Lees meer
facebook twitter Linkedin YouTube instagram
•contact •doorsturen •afmelden © Beeld en Geluid