Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

vrijdag 21 juli 2017

AHK: Ninette Schostack wint Zoek!prijs 2017 met onderzoek naar 3D-foto-sculpturen

Ninette Schostack wint Zoek!prijs 2017 met onderzoek naar 3D-foto-sculpturen
Ninette Schostack heeft de ZOEK!prijs2017 gewonnen voor haar afstudeeronderzoek naar 3D-foto-sculpturen. Tijdens de diploma-uitreiking van de opleiding Docent beeldende kunst en vormgeving aan de Breitner Academie, ontving zij de prijs uit handen van de juryleden Melissa Bremmer en Talita Groenendijk.
Lees verder

Didactische bijscholingscursus Docenten in gesprek
In oktober 2017 start een nieuwe editie van de didactische bijscholingscursus Docenten in gesprek. In negen bijeenkomsten komen onderwerpen aan de orde waar iedere kunstvakdocent mee te maken heeft. Alle kunstvakdocenten kunnen kosteloos aan de cursus deelnemen.
Lees verder

Toekenning subsidie strategic partnership
Lees verder

Cursus 'CKV Verdiept' helpt docenten kunstvakken bij nieuw examenprogramma CKV
Ben jij CKV-docent of educatiemedewerker en krijg je te maken met het nieuwe examenprogramma CKV dat in schooljaar 2017-2018 wordt ingevoerd? De cursus 'CKV Verdiept' van de Master Kunsteducatie van de AHK biedt je verdieping en ondersteuning bij de implementatie van dit programma. Een nieuwe editie van de cursus start in oktober, aanmelden is nu mogelijk!
Lees verder