Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 6 juli 2017

AHK: Alumni Academie voor Theater en Dans genomineerd voor Nieuwe Theatermakersprijs 2017

Alumni Academie voor Theater en Dans genomineerd voor Nieuwe Theatermakersprijs 2017
Het Nederlands Theater Festival heeft de laatste nominaties voor de BNG Bank Nieuwe Theatermakersprijs 2017 bekend gemaakt. Maar liefst zes producties van en met ATD-alumni zijn genomineerd!
Lees verder

AHK mede-organisator van ELIA-conferentie 'Making a living from the arts'
Op donderdag 14 en vrijdag 15 opent de Academie voor Theater en Dans, onderdeel van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, haar deuren voor de conferentie 'Making a living from the Arts'. Deze conferentie wordt georganiseerd door ELIA (de Europese netwerkorganisatie waarin 250 instituten voor kunstonderwijs uit 49 landen zich verenigd hebben) in samenwerking met de AHK. Tijdens 'Making a living from the arts' buigen kunstenaars, kunstdocenten, creatieve professionals en cultureel ondernemers uit heel Europa zich over ondernemerschap en social impact binnen de kunsten.
Lees verder

Teaching dance in the 21st century - professionaliseringcursus voor dansdocenten
Cursus professionalisering voor HBO dansdocenten. Aanmelden tot 20 september.
Lees verder

Bojana Bauer benoemd tot artistiek leider nieuwe dansopleiding Contemporary Dance and Performance
De directie van Academie voor Theater en Dans (ATD) van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten heeft Bojana Bauer benoemd tot artistiek leider van de nieuwe dansopleiding Contemporary Dance and Performance, die vanaf het studiejaar 2018-2019 van start gaat.
Lees verder