Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

woensdag 14 juni 2017

Windesheim: Lectoraat Bewegen School en Sport wordt verlengd

Lectoraat Bewegen School en Sport wordt verlengd
De onderzoekers blazen daarom enkele van hun eerdere projecten 'nieuw' leven in en plaatsen daarnaast actuele thema's op de onderzoeksagenda.
Lees verder

Van de sloot in de wal: plezierboten worden oeverbeschoeiing
Maandag 12 juni zijn bij de Beatrixsluis in Almere de eerste meters aan duurzame oeverbeschoeiing van oude plezierboten gerealiseerd. In Flevoland is een bijzondere samenwerking tot stand gekomen tussen Waterschap Zuiderzeeland, hogeschool Windesheim, Reimert Bouw en Infrastructuur en CompoWorld. Samen maken zij van oude polyester boten damwanden voor oeverbeschoeiing.
Lees verder

Minor-studenten presenteren werk in Fieldlab Robotics
Studenten die de minor Industrial Automation & Robotics hebben gevolgd, presenteren op 22 juni hun werk in het Fieldlab Robotics in Harderwijk.
Lees verder

Logistiek professionals, via dit congres werk je aan je LSCM-classificatie
Het congres 'Succesvol supply chain management implementeren' op dinsdag 20 juni bij Windesheim in Zwolle heeft een primeur. Deelname levert 5 PE-punten op.
Lees verder