Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

vrijdag 2 juni 2017

Universiteit van Amsterdam: Subsidie voor blockchain-project van studenten Informatierecht

Subsidie voor blockchain-project van studenten Informatierecht
De Clinic van studenten Informatierecht kan van start met het 'Blockchain Privacy Register' dankzij financiering van het SIDN fonds.
Lees verder

Folia-journalist Dirk Wolthekker promoveert
Dit voorjaar was het vijftig jaar geleden dat Gijs van Hall (1904-1977) gedwongen werd terug te treden als burgemeester van Amsterdam. De bankier en verzetsstrijder Van Hall, burgemeester tussen 1957 en 1967, werd door de regering naar huis gestuurd. In een biografie reconstrueerde Folia-journalist Dirk Wolthekker diens val. Hij promoveert dinsdag 6 juni op zijn onderzoek 'Alleen omdat ik een Van Hall ben' aan de Universiteit Leiden.
Lees verder

Foliaredacteur Dirk Wolthekker promoveert
Dit voorjaar was het vijftig jaar geleden dat Gijs van Hall (1904-1977) gedwongen werd terug te treden als burgemeester van Amsterdam. De bankier en verzetsstrijder Van Hall, burgemeester tussen 1957 en 1967, werd door de regering naar huis gestuurd. In een biografie reconstrueerde Foliaredacteur Dirk Wolthekker diens val. Hij promoveert dinsdag 6 juni op zijn onderzoek 'Alleen omdat ik een Van Hall ben' aan de Universiteit Leiden.
Lees verder