Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 29 juni 2017

Technasium Magazine zomer: Nieuws & interviews | Alles over O&O | Bijzondere meesterproeven| En nog veel meer

Beste lezer,
 
Hierbij ontvangt u de zomereditie van het Technasium Magazine met onder meer het laatste nieuws, achtergrondartikelen en interviews. Hieronder lichten we alvast drie onderwerpen uit. 

Veel leesplezier!

Lees het magazine

Excellente meesterproef na zes jaar technasium

Bloem, Robin en Julia leverden een uitzonderlijk goede meesterproef af, die aantoont hoe het doorlopen van zes jaar technasium zorgt voor het aanleren van alle onderzoeks- en ontwerp-competenties. Maar ook tot een goed doordachte studie-keuze die in lijn ligt met het onderwerp van de meester-proef.
Pagina 1

Trintella4Green: opdracht-gever met uniek verhaal

Een jongensdroom om op wereldreis te gaan met een zeilboot, die uitgroeide tot een zelfvoorzienend schip waarop plastic wordt gerecycled. Dat is in het kort het bijzondere verhaal van Trintella4Green, het duurzame project van surfvrienden Tjerk Zweers en Niels Tammeling. Technasium-leerlingen gaan voor hen aan de slag.
Pagina 6

Uit de netwerken: meesterproef-evenementen

De meesterproef vormt het grote sluitstuk van O&O. In maart en april presenteerden leerlingen door het hele land hun meesterproeven. Ook werden in verschillende netwerken meesterproeffinales georganiseerd. Een kleine, doch onvolledige, selectie van bijzondere meesterproef-evenementen die in het land plaatsvonden.
Pagina 12
En verder...
  • Laatste nieuws
  • Hoe is het nu met... Coert de Koning?
  • O&O-project in de spotlight
  • Bijzondere samenwerking voor meesterproef
  • Columns van Ria Sluiter, Harm Klifman en Ad van Fessem
Twitter Stichting Technasium
Website Stichting Technasium
Copyright © 2017 Stichting Technasium, All rights reserved.

Stichting Technasium
050-3050580
communicatie@technasium.nl

afmelden voor deze nieuwsbrief    pas uw voorkeuren aan