Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

donderdag 29 juni 2017

Stap in de toekomst van de media

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie.
aanmelden doorsturen
 
Stap in de toekomst van de media

Future is de laatste thema-maand van Let's YouTube. We kijken samen met innovatie-expert Jim Stolze naar de toekomst van de media en online video. Jim praat je bij in een interactieve masterclass, samen met experts van YouTube en Microsoft.

Na negen maanden Let's YouTube zit het er bijna weer op! Je hebt nog tot en met 9 juli de kans om een laatste bezoek te brengen aan de tentoonstelling en zelf te leren om te filmen in 360 graden.

Kort nieuws:
Iedere woensdag en zondag werken met hout in het Klokhuis MaakLab
Langs het tuinpad van mijn vader - een ode aan het dorp
Sky over Holland met live muziek op Dekmantel Festival
Uitgelicht:
De laatste week: Let's YouTube
De laatste week: Let's YouTube Laatste kans: Let's YouTube is nog tot en met zondag 9 juli te bezoeken! Ontdek de impact van YouTube op televisie, carrières, het onderwijs en jou!
In de weekenden leer je in de YouTube Bootcamp bovendien video's maken, ook in 360 graden.
Lees meer
Masterclass: Stap in de toekomst van de media
Masterclass: Stap in de toekomst van de media YouTube, Virtual Reality en Kunstmatige Intelligentie... Technologie zet alles op z'n kop! Hoe kijken we in de toekomst naar video en hoe worden die video's gemaakt? Innovatiedeskundige Jim Stolze praat je bij, en nodigt experts van YouTube en Microsoft uit die je in een interactieve sessie vertellen over de toekomst van technologie en de impact daarvan op de media.
Lees meer
Unlocking Sounds: Tropenmuseum resampled
Unlocking Sounds: Tropenmuseum resampled Het Tropenmuseum heeft haar audiocollectie ondergebracht bij Beeld en Geluid. Het project Unlocking Sounds blaast de opnamen nieuw leven in: de archieven worden opengesteld voor internationale muzikanten, Ash Koosha, Clap! Clap! en Parrish Smith die op hun beurt, geïnspireerd op en gebruikmakend van de collectie, nieuw werk creëeren.
Lees meer
facebook twitter Linkedin YouTube instagram
•contact •doorsturen •afmelden © Beeld en Geluid