Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 19 juni 2017

Rijksuniversiteit Groningen: Save the date: 11 juli start eerste Academic Data Center door CBS en RUG

Save the date: 11 juli start eerste Academic Data Center door CBS en RUG

Save the date: Startschot eerste Academic Data Center door CBS en RUG 11 juli 2017

Lees verder

Sofia Ranchordás benoemd tot adjunct-hoogleraar en Rosalind Franklin Fellow

Per 1 oktober zal Sofia Ranchordás (1985) verbonden zijn aan de afdeling staats- en bestuursrecht van de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen als adjunct-hoogleraar en Rosalind Franklin Fellow. Ze zal de leerstoel European and Comparative Public Law bekleden.

Lees verder

RUG lanceert nieuwe vormgeving website

Op vrijdagavond 16 juni is onze nieuw vormgegeven website live gegaan. De nieuwe, moderne 'look and feel' vervangt de huidige vormgeving die vijf jaar geleden werd geïntroduceerd. Inmiddels gebruikt meer dan de helft van de sitebezoekers een smartphone of tablet, daarom is het nieuwe design gebaseerd op het concept 'mobile first'.

In eerste instantie is alleen de vormgeving van de website aangepakt. Dit betekent dat de desktopversie homepage er heel anders uitziet (meer beeld, minder tekst en meer flexibiliteit), maar dat er qua functionaliteit en interactie eerst nog weinig verandert. Voor mobiel geldt dat naast de aanpassing aan het uiterlijk, ook de interactie sterk verbeterd is.

Lees verder

Uitnodiging: RUG en CBS beginnen Academic Data Center

RUG en CBS beginnen Academic Data Center

Lees verder