Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 8 juni 2017

Rijksuniversiteit Groningen: Laatste deel in de elfdelige reeks over Nederlandse kunstkritiek: Wegwijzers in oude en ...

Laatste deel in de elfdelige reeks over Nederlandse kunstkritiek: Wegwijzers in oude en moderne kunst

Laatste editie elfdelige reeks Kunstkritiek uitgebracht

Lees verder

Energy Academy building genomineerd voor Groninger Gebouwenprijs 2017

Energy Academy building genomineerd voor Groninger Gebouwenprijs 2017

Lees verder

De UB Binnenstad heropend: een terugblik

Van 30 mei tot en met 2 juni werd het geheel gerenoveerde gebouw van de Universiteitsbibliotheek Binnenstad feestelijk heropend, met tal van activiteiten. Zo was er de officiƫle opening door de rector magnificus en de directeur van de UB, waren er verschillende concerten in het trappenhuis, konden bezoekers een kijkje nemen achter de schermen van de bibliotheek, en niemand minder dan tv-persoonlijkheid Arjen Lubach trapte op geheel eigen wijze de Open Dag af.

Lees verder

RUG handhaaft plaats 113 in QS ranking

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 113 in de QS World University Rankings 2017-2018. Vorig jaar stond de RUG ook op plaats 113 in deze lijstvan meer dan 900 universiteiten wereldwijd. De nieuwe ranglijst is donderdagochtend 8 juni gepubliceerd; drie maanden eerder dan gebruikelijk.

Lees verder