Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 8 juni 2017

PO Raad: Handleiding voor schoolbesturen bij de prikactie

Handleiding voor schoolbesturen bij de prikactie
Op dinsdag 27 juni zullen veel basisschoolleerkrachten in Nederland een uur later starten met hun les dan normaal. Als PO-Raad en lid van het PO-Front steunen wij deze actie. We krijgen ondertussen al veel vragen over de actie. De belangrijkste vragen hebben we op een rij gezet in een handleiding...
Lees verder

Wat doen jullie in het kader van de prikactie op 27 juni?
Leraren in het primair onderwijs komen in actie. Ter informatie en inspiratie - voor andere leden van de PO-Raad - kun je onder dit bericht aangeven wat jullie hebben afgesproken in het kader van de prikactie op 27 juni.
Lees verder

Ding mee met de NRO-onderwijsprijs
Heeft een onderwijsprofessional op uw school onderzoeksresultaten ingezet om het onderwijs te verbeteren? Dan maakt hij of zij kans op de NRO verbindingsprijs die op 1 november 2017 tijdens het NRO-congres uitgereikt wordt. De prijs bedraagt 2000 euro. Aanmelden voor de prijs kan tot 3 juli 2017.
Lees verder