Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 8 juni 2017

PO Raad: Ding mee naar de NRO-onderwijsprijs

Ding mee naar de NRO-onderwijsprijs
Heeft een onderwijsprofessional op uw school onderzoeksresultaten ingezet om het onderwijs te verbeteren? Dan maakt hij of zij kans op de NRO verbindingsprijs die op 1 november 2017 tijdens het NRO-congres uitgereikt wordt. De prijs bedraagt 2000 euro. Aanmelden voor de prijs kan tot 3 juli 2017.
Lees verder

Bestuursgesprekken over de toekomst van Vensters
De PO-Raad voert op dit moment gesprekken met verschillende schoolbesturen over de doorontwikkeling van het programma Vensters. In deze gesprekken verkennen we met u onder meer de wenselijkheid van de ontwikkeling van een Bestuursvenster. Bent u bestuurder en heeft u ook interesse om uw inzichten...
Lees verder

PO-Raad in Volkskrant: 'De invalpools zijn leeggevist'
Nog maar een paar jaar geleden kwam een pas afgestudeerde basisschooldocent nauwelijks aan het werk. Dat is volkomen omgeslagen, schrijft de Volkskrant. Wie nu op een pabo zit, heeft vaak eerder een baan op zak dan een diploma. De PO-Raad is niet verbaasd: zelfs de invalpools zijn leeggevist.
Lees verder