Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 19 juni 2017

LECSO: Kamervragen over EMB-kinderen

Kamervragen over EMB-kinderen
Paul van Meenen, kamerlid voor D66 heeft op 15 juni vragen aan de minster van OCW gesteld over onderwijs aan ernstig meervoudig beperkte kinderen. Hij stelde de vragen naar aanleiding van het artikel Onderwijs aan ernstig meervoudig beperkte kinderen: 'rechtsongelijkheid in passend onderwijs'. Het artikel verscheen begin juni op de site van Verus, vereniging voor katholiek en christelijk onderwijs. Paul van Meenen wil van de minister weten of he
Lees verder

Vso-school De Toekomst laat leerlingen zelfstandig reizen met de GoOV app
Leerlingenveroer voor vso-scholen is in beweging. Maatwerk door samenwerking zorgt voor zelfstandiger, veilig reizende leerlingen. De GoOV-app is daarbij een handig hulpmiddel. Hiermee kunnen leerlingen uit het vso zelfstandig reizen van en naar school. Jos Schleedoorn is directeur van de Toekomst, school voor voortgezet speciaal onderwijs in Ede. Hij benaderde GoOV met een verzoek.
 
"Ik wil leerlingen graag zo zelfstandig mogelijk ma
Lees verder