Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 8 juni 2017

Het laatste nieuws over Vakkanjers Live

Het aftellen is begonnen!

Donderdag 15 juni barst Vakkanjers Live los in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Het wordt een waar spektakel van zien, doen en beleven. Jongeren kunnen zelf aan de slag met allerlei activiteiten en ontdekken zo wat er nodig is om een festival te organiseren. Wil je vast een voorproefje? Lees dan verder.

Nog geen tickets? Bestel ze snel!

Vakkanjers Live laat jongens en meiden op een compleet nieuwe manier kennismaken met de wereld van techniek.

Door een kijkje 'behind the scenes' van een muziekfestival ontdekken ze wat er allemaal nodig is voor een groot event. Kom ook naar de Werkspoorkathedraal! Met de klas of gewoon als supporter: er is voor iedereen van alles te beleven en te ontdekken in Utrecht. Toegang is kosteloos.

Reserveer direct je ticket(s) voor Vakkanjers Live!

De line-up van Vakkanjers Live

Vakkanjers Live geeft alle bezoekers een kijkje achter de schermen van een festival. En wat is een festival zonder livemuziek? Negen aanstormende bands, dj's en singer-songwriters van de Nederlandse Pop Academie beklimmen het podium in de Werkspoorkathedraal. Maak vast kennis met de line-up van Vakkanjers Live! Lees meer

YouTuber Mitchell stort zich vol in de wereld van techniek

In de aanloop naar Vakkanjers Live volgt YouTuber Mitchell een oud-Vakkanjer met een tof beroep, gaat hij aan de slag op een groot event en komt hij uiteraard langs op Vakkanjers Live. Hij heeft namelijk een missie! Op het YouTube-kanaal AANPAKKERS gaat Mitchell elke week op pad om een bepaalde baan te testen. Dit gaat van het meelopen met een vrachtwagenchauffeur tot aan het sleutelen als achtbaanmonteur. Er zit hem echter een ding tegen: hij heeft twee linkerhanden. Eens kijken of Vakkanjers daar verandering in kan brengen!

Vakkanjers zoekt marketing-communicatiespecialist

Wil jij creëren, innoveren en produceren om zo de verschillende projecten onder de aandacht te brengen van jongeren, scholen en bedrijven? En lijkt het je fantastisch om mee helpen aan de organisatie van een festival zoals Vakkanjers Live? Lees dan verder of kom de 15e langs bij Vakkanjers Live en ontmoet jouw nieuwe collega's.

6.000 deelnemers, één eindevent:
dit zijn de finalisten

Ruim 6.000 Scouts, Explorers, Pioneers en Navigators uit heel Nederland gingen afgelopen jaar aan de slag voor het Rode Kruis. Het leverde talloze ideeën en producten op. Van EHBO-fiets tot rescue station voor noodhulpteams. De beste teams pitchen hun werk tijdens Vakkanjers Live. Dit zijn alle finalisten.
Afmelden    Contact

Bekijk deze mail in je browser