Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 13 juni 2017

HAN: Onderzoeker Karin Struijs werkt via bioraffinage aan duurzamere wereld

Onderzoeker Karin Struijs werkt via bioraffinage aan duurzamere wereld
Innovaties zijn niet meer te stoppen. Het is overal: ook bij de HAN werken we volop aan een biobased economie. Karin Struijs vertelt over het project Bioraffinage.
Lees verder

Studenten HAN Huntu winnen zesde snelkookpanweekend
In het weekend van de Ondernemende snelkookpan op 10 en 11 juni gingen een twintigtal hogeschool medewerkers en 6 studenten aan de slag met het uitwerken van ondernemende ideeën. Het team van HAN Huntu kwam als winnaar uit de bus.
Lees verder

Velo-city fietscongres in Arnhem en Nijmegen: Freedom of Cycling
Velo-city, het grootste fietscongres ter wereld, wordt van 13 t/m 16 juni gehouden in Arnhem en Nijmegen. The Freedom of Cycling is het thema, waarbij fietsen gezien wordt als dé manier om je in vrijheid te kunnen verplaatsen. Koning Willem-Alexander heeft Velo-city geopend. Dat deed hij geheel in de stijl van het congres, namelijk door een stukje te fietsen over het RijnWaalpad.
Lees verder

Gelderse sporttalenten krijgen duwtje in rug van Topsport Gelderland
Waar moet ik op letten met mijn eten? Hoe sta ik de pers te woord als ik kampioen word? Om Gelderse sporttalenten daarmee te helpen, is 10 jaar geleden de organisatie Topsport Gelderland opgericht door HAN Sport en Bewegen. Daarbij gesteund door NOC*NSF en de provincie Gelderland.
Lees verder