Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 26 juni 2017

CHE: Erkenning Keurmerk TalenT voor certificering VVTO-scholen

Erkenning Keurmerk TalenT voor certificering VVTO-scholen
Het keurmerk TalenT heeft opnieuw de erkenning ontvangen van het Nuffic, de organisatie voor internationalisering van het onderwijs. TalenT verzorgt certificering, begeleiding en nascholing aan basisscholen om (Vroeg) Engels aan te bieden volgens de standaarden van Vroeg Vreemde Talen Onderwijs (vvto).
Lees verder

CHE presenteert associate lectoraat Informele netwerken en laatmoderniteit
,,Om tot afstemming over zorg te komen moet de dialoog tussen professional, hulpvrager en het informele netwerk verder gaan dan alleen beantwoording van de vraag 'Wie doet wat, waar en wanneer?'," stelt Wim H. Dekker tijdens de presentatie van het associate lector Informele netwerken en laatmoderniteit. De Christelijke Hogeschool Ede presenteert het nieuwe lectoraat, verbonden met de opleiding Social Work, op maandag 26 juni 2017. Het lectoraat voert onderzoek uit naar de ondersteunende rol van de sociaal werker in de driehoek hulpvrager, informeel netwerken en professional en werkt nauw samen met gemeente Ede, MEE-Gelderland en werkveldpartners.
Lees verder