Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

dinsdag 27 juni 2017

CHE: App TOOL ontvangt Comenius EduMedia Award

App TOOL ontvangt Comenius EduMedia Award
De educatieve app TOOL heeft de prestigieuze Comenius EduMedia Medaille 2017 gewonnen. Deze internationale onderscheiding wordt toegekend aan multimediale onderwijsproducten met een hoge didactische waarde. De winnaars van de Comenius EduMedia Medaille werden op 22 juni bekendgemaakt in Berlijn. Er waren 153 genomineerden in 16 categorie├źn. In de categorie ict, communicatie en educatieve media heeft TOOL gewonnen.
Lees verder

WUR en CHE versterken samenwerking en stimuleren wetenschap en technologie in het basisonderwijs
Op woensdag 28 juni 2017 bekrachtigen de Wageningen University & Research (WUR) en de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) hun verdiepte samenwerking binnen het wetenschapsknooppunt. Het wetenschapsknooppunt gaat onderzoekend leren met kinderen ondersteunen in de opleiding Leraar Basisonderwijs aan de CHE. De recent onderscheiden app TOOL voor basisscholenleerlingen speelt hierin een sleutelrol. Bij de ondertekening op de CHE doen kinderen een experiment met het maken van olifantentandpasta.
Lees verder