Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 27 juni 2017

AHK: ITS Festival Makers Marathon met afstuderende theatermakers uit Nederland, België en Canada

ITS Festival Makers Marathon met afstuderende theatermakers uit Nederland, België en Canada
Maak kennis met de nieuwste generatietheatermakers. Bezoek de Eigen Werk Marathon in de Academie voor Theater en Dans.. Voorstellingen van afstuderende theatermakers uit Nederland, België en Canada.
Lees verder

SMS passie naar 4333 en steun jong talent!
Studeren in Amsterdam is duur. Een deel van onze studenten worstelt met een enorme financiële uitdaging en heeft wat extra steun nodig.
Lees verder

Edwin van Huis nieuw lid Raad van Toezicht AHK
Edwin van Huis, algemeen directeur van Naturalis, is op 22 juni benoemd als lid van de Raad van Toezicht (RvT) van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Hij volgt hiermee Maarten Kloos op, van wie de zittingstermijn na acht jaar ten einde is gekomen.
Lees verder

De AVROTROS Scenario Prijs gaat dit jaar naar Randy Oost voor het scenario SIRENE
De AVROTROS Scenario Prijs gaat dit jaar naar Randy Oost voor het scenario SIRENE. De jury bestond uit: Mylene Verdurmen (AVRO), Astrid van Keulen (AVRO), Karin Vermeer (scenarist) en Marco van Geffen (scenarist). De prijs bestaat uit de bekostiging van een internationaal georiënteerde opleiding/training ter hoogte van maximaal € 7.500,-.
Lees verder