Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 6 juni 2017

AHK: Aanmelden voor de cursussen licht, productie of production design kan tot 15 juni a.s.

Aanmelden voor de cursussen licht, productie of production design kan tot 15 juni a.s.
Heb je een passie voor film? Zou je graag aan de slag gaan als productie- of lichtassistent of assistent production design? Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken, sociaal vaardig en vind je het leuk om in een team te opereren? Dan is één van de eenjarige cursussen iets voor jou.
Lees verder

CvB-voorzitter Bert Verveld in debat over de Instellingstoets Kwaliteitszorg
In hun maandelijkse briefwisseling op Scienceguide spraken Jet de Ranitz (InHolland) en Kees Boele (HAN) over de voor- en nadelen van de instellingstoets. Bert Verveld, voorzitter van het College van Bestuur van de AHK, praat op uitnodiging van Jet de Ranitz mee en stelt dat de ITK een moment van reflectie moet zijn.
Lees verder

ATKA -alumni Yara Alink en Maarten Heijmans genomineerd voor Columbina en Arlecchino
Twee alumni van de Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie van de Academie voor Theater en Dans zijn genomineerd voor de prestigieuze VSCD-toneelprijzen: Yara Alink voor de Colombina en Maarten Heijmans voor de Arlecchino.
Lees verder

Master Kunsteducatie organiseert symposium De Witte Olifant op maandag 26 juni
Eerstejaarsstudenten van de master Kunsteducatie organiseren op maandag 26 juni het symposium De Witte Olifant. Tijdens dit symposium staat culturele diversiteit binnen de kunsteducatie centraal. Met praktische voorbeelden, experimenten, creatieve tussenruimtes, nieuwe routes en verhalen.
Lees verder