Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 29 mei 2017

Uitnodiging Winnovation: Innovation by students

Uitnodiging 8 juni 2017 - Winnovation: Innovation by students
Windesheim Online lezen
Uitnodiging | donderdag 8 juni 2017
Winnovation ‘Innovation by students’
Wilt u nieuwe ideeën opdoen over apps, games, virtual reality en meer? Bent u nieuwsgierig naar mogelijke ICT-innovaties voor uw bedrijf? Bezoek dan op donderdag 8 juni 2017 het event Winnovation bij Windesheim in Zwolle.

Tijdens het event presenteren derde- en vierdejaarsstudenten van verschillende opleidingen hun meest innovatieve digitale producten en diensten in meer dan 50 stands! Wat te denken van Augmented Reality in het onderwijs of een dashboard app voor de zorg waarmee de patiënt, zorgverlener en mantelzorger allemaal de juiste informatie krijgen? Tijdens het event staan de volgende thema’s centraal:
  • Apps
  • Games & VR
  • Services
  • Innovation
  • Security

De derde- en vierdejaarsstudenten zijn in het afgelopen half jaar individueel of in groepsverband aan de slag gegaan met de uitwerking van hun ideeën in de vorm van producten en diensten en kunnen niet wachten om deze met u te delen!

Kosten

Aan uw bezoek zijn geen kosten verbonden.

Datum en tijd

Donderdag 8 juni 2017, van 13.00 tot 16.30 uur.

Locatie

Windesheim, Campus 2-6, Zwolle, Gebouw X, X1 en X2. Klik hier voor een routebeschrijving. 

Meer informatie

U hoeft zich niet aan te melden voor het event. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via winnovation@windesheim.nl. 
Contact
Volg ons via YouTube
Volg ons via Twitter
Volg ons via Facebook
© 2017 Hogeschool Windesheim - Privacy - Algemene voorwaarden - Disclaimer