Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

woensdag 24 mei 2017

StukTV Masterclass live via YouTube

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie.
aanmelden doorsturen
 

Let's YouTube entertainment!

Dé entertainers van YouTube vertellen je alles over hoe ze hun succesvolle kanaal gestart zijn in de StukTV Masterclass. De masterclass is uitverkocht, maar kijk morgen vanaf 14.00 uur live mee via ons YouTube-kanaal! Vanaf juni kun je ieder weekend in de YouTube Bootcamp ook zelf video's maken met een verhoogde entertainmentgraad, namelijk in 360 graden!


Het Media Jaarcongres op 29 juni biedt een dag vol innovatie en inspiratie rondom het thema ‘A New World, A New Perspective’. Het Media Jaarcongres is dé ontmoetingsplek voor de Nederlandse media-industrie.

Beeld en Geluid op zondag

Beeld en Geluid brengt je iedere zondag wat verdieping. Zo neemt kunsthistoricus Hans Janssen je zondag mee naar Mondriaans tijd in New York en is er op 25 juni weer een Natuurbeeldenexcursie mét aansluitende viewing!

Kijk live mee: Masterclass StukTV
Masterclass StukTV Ze gaan al sinds 2011 stuk voor jou en gaan je nu vertellen hoe ze dat doen! Giel, Stefan en Thomas van StukTV geven op 25 mei (Hemelvaartsdag) 14.00 uur een masterclass en vertellen daarin hoe zij begonnen met YouTube. Hoe is hun kanaal zo groot geworden, en maken ze hun video's? De masterclass is al uitverkocht maar gelukkig kun je live meekijken via YouTube! Abonneer je alvast op ons kanaal om het niet te missen.
Lees meer
26 mei Concentrate fandag
26 mei Concentrate fandag Ontmoet de hosts van het nieuwe Concentrate op de fandag en maak live een Zie Ze Liegen-leugentest mee. En… Concentrate heeft groot nieuws en deelt dat exclusief met jou. Natuurlijk krijg je ook een vette goodybag mee naar huis.
Lees meer
Onvergetelijke herinneringen uit 65 jaar tv-entertainment
We hebben een nieuw arrangement voor groepen vanaf 15 personen! Beleef het verleden met een archief vol onvergetelijke herinneringen en verhalen in tal van bijzondere fragmenten uit 65 jaar televisiegeschiedenis, zoals Swiebertje, de liedjes uit Ja Zuster Nee Zuster en de cavia-race uit de Wie-Kent-Kwis. Bekijk een aantal bijzondere museale objecten uit de depots van Beeld en Geluid. Twee uurtjes vol nostalgie, oude bekenden en onvergetelijke hoogtepunten.
Lees meer
facebook twitter Linkedin YouTube instagram
•contact •doorsturen •afmelden © Beeld en Geluid