Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

woensdag 31 mei 2017

KPC Groep: Gratis klankbordgesprek over uw professionalisering

Gratis klankbordgesprek over uw professionalisering
KPC Groep biedt u de kans voor een frisse en scherpe blik van buiten. De kans om uw professionaliseringsbeleid of bestaande leerpraktijken in uw organisatie tegen het licht te houden.
Lees verder

Slimmer en effectiever werken met groepsplannen
In veel scholen is het groepsplan allesbehalve een praktisch werkdocument. De administratieve kant van het groepsplan is op de voorgrond geraakt en het doel erachter is ondergesneeuwd. Onder leerkrachten neemt de roep om onderwijs zonder groepsplannen dan ook toe.
Lees verder

Whitepaper professionaliseren met impact
In een whitepaper beschrijven onze experts Evelien Loeffen en Ton Bruining allereerst in vogelvlucht welke professionaliseringspraktijken de Nederlandse scholen voor PO, VO en MBO de afgelopen jaren rijker zijn geworden. We geven aan welke praktijken potentieel hebben in het licht van toekomstbestendig onderwijs. Wat werkt en wat kan er versterkt worden?
Lees verder