Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

woensdag 3 mei 2017

HAN: HAN ontwikkelt Nefusta: laad- en tankstation voor de toekomst

HAN ontwikkelt Nefusta: laad- en tankstation voor de toekomst
De HAN gaat in samenwerking met Sweco, DEKRA, DNV GL en CGI) een New Energy Vehicles Fueling Station (Nefusta) ontwikkelen. Dit groene laad- en tankpunt heeft de mogelijkheid energie op te slaan, is geschikt voor diverse vormen van toekomstig vervoer en voor verschillende energiedragers en kan ook het elektriciteitsnet ondersteunen. Het team onderzoekt de komende 2 jaar welke scenario's de beste perspectieven bieden.
Lees verder

HANblad #29: Smart Region
Als relatie van de HAN is de kans groot dat u in de regio rond Arnhem en Nijmegen woont. Een regio waar het voor de meeste inwoners goed leven is. Waar banen zijn in uiteenlopende sectoren op alle niveaus (de werkloosheid is hier lager dan het Nederlands gemiddelde), waar voorzieningen als de infrastructuur en de gezondheidszorg goed zijn, allerlei opleidingen en studies gevolgd kunnen worden en waar vele mooie plekken zijn om te wonen.
Lees verder

NWO Promotiebeurs Leraren met hoge kwalificatie voor HAN-docent
Marieke Lindenschot, HAN-docent Ergotherapie, heeft de prestigieuze NWO Promotiebeurs voor Leraren ontvangen. Haar onderzoeksvoorstel 'Diversiteit in activiteiten van kinderen met een mitochondriƫle aandoening: meetbaar?' is door de commissie als "zeer goed" beoordeeld.
Lees verder

HAN gesloten tijdens Bevrijdingsdag
Vanwege Bevrijdingsdag zijn alle HAN-gebouwen op 5 mei gesloten. Dan zijn we niet bereikbaar en is iedereen vrij.
Lees verder