Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 30 mei 2017

HAN: HAN gesloten op 25 en 26 mei

HAN gesloten op 25 en 26 mei
Hemelvaartsdag is een officiële feestdag. Vanwege deze Hemelvaartsdag zijn alle HAN-gebouwen op 25 èn 26 mei gesloten. Dan zijn we niet bereikbaar en is iedereen vrij.
Lees verder

HAN-studenten pitchen eigen onderneming bij RTL Z in Zaken
Daan Burghouwt en Juliën Gerritsen, studenten van de HAN-opleiding Small Business en Retail Management (SBRM) zijn geselecteerd om hun onderneming te pitchen bij het ondernemersprogramma RTL Z in Zaken. Binnen 1 minuut mogen de studenten hun bedrijf presenteren met als doel het genereren van exposure en investeringen.
Lees verder

Open leerplatform Allyoucanlearn maakt nieuwe kennis in zorg en welzijn toegankelijk
Met bijna 2 miljoen subsidie van het Regionaal Investeringsfonds (RIF) kan het digitale open leerplatform Allyoucanlearn een grote vlucht nemen. Het iXperium/CoE is vanuit de HAN betrokken bij dit grootse project.
Lees verder

HAN-lector Mascha Smit maakt zich hard voor energietransitie
Met het uitspreken van de intreerede 'De rol van waterstof binnen de duurzame energietransitie' aanvaardde dr. Mascha Smit haar ambt als lector Duurzame Energie aan de HAN. Haar lectoraat wil oplossingen leveren waarmee duurzame energie als vanzelfsprekend geïmplementeerd kan worden, met eenvoudige, betrouwbare en betaalbare technologie.
Lees verder