Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

maandag 8 mei 2017

Examens leren met Schooltv.nl

 

............................................
Examens leren met Schooltv.nl Examens leren met Schooltv.nl
Wist je dat Schooltv.nl weer handige themacollecties per vak heeft voor het eindexamen? Bekijk de verschillende themacollecties voor het vmbo, havo en vwo voor de vakken: aardrijkskunde, biologie, economie, geschiedenis, maatschappijleer en Nederlands.
pijl Bekijk deze pagina »
............................................
Keuringsdienst van Waarde in de klas - Insecten Keuringsdienst van Waarde in de klas - Insecten
Insecten worden al een tijdje gezien als een goed alternatief voor vlees. Zou dit slechts een trend zijn of vervangen wij ons vlees over een aantal jaar voor insecten? Bekijk de bewerkte versie van de Keuringsdienst van Waarde, inclusief gratis lesbrief!
pijl Bekijk deze aflevering »
............................................
Nieuw: Goede Hoop in de klas Nieuw: Goede Hoop in de klas
Nieuw op Schooltv.nl: Goede Hoop in de klas! Dit programma is een bewerking van de gelijknamige documentaireserie over de rol van Nederland in de Zuid-Afrikaanse geschiedenis. Elke vrijdag een nieuwe aflevering, inclusief gratis lesbrief. Deze vrijdag gaat het over het begin van de apartheid.
pijl Bekijk de programmapagina »
............................................
Clipphanger - Wie was Vincent van Gogh? Wie was Vincent van Gogh?
De schilder van de beroemde zonnebloemen en portretten is in zijn tijd lang niet zo succesvol als nu. Vincent van Gogh schildert in 10 jaar tijd maar liefst 900 schilderijen tot hij op 37-jarige leeftijd zelfmoord pleegt.
pijl Bekijk deze clipphanger »
............................................
Masterclass Profielwerkstuk Schrijven Masterclass Profielwerkstuk schrijven
Wijs je vwo-leerlingen op de Masterclass 'Profielwerkstuk Schrijven' op 22 juni 2017. Experts van het Rijksmuseum, de NTR en scholieren.com geven tips voor het maken van een profielwerkstuk in minicolleges, speeddates en rondleidingen. Je kunt ook zelf met een groep leerlingen komen.
pijl Meer informatie »
............................................
Webshop: 50% korting op lesmateriaal Webshop: 50% korting op lesmateriaal
In de webshop vind je een ruim assortiment aan lesmateriaal voor het voortgezet onderwijs: van aardrijkskunde en geschiedenis tot kunst en techniek. Al het materiaal is nu met 50% korting te bestellen!
pijl Ga naar de webshop »
............................................
Home webwinkel TwitterFacebook