Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

vrijdag 12 mei 2017

Een haaitje voor een karwaaitje, doe mee!

 

............................................
afleveringhaaien2.0 Aflevering: Haaien
Nienke en Kiefer komen in actie, want haaien worden bedreigd! Grote bekken, scherpe tanden, maar toch kunnen ze niet voor zichzelf opkomen, dus wij gaan ze helpen. Benieuwd hoe jij mee kunt doen? De Buitendienst geeft op spectaculaire wijze tips hoe jij de actie Zapp Your Planet kunt steunen! (vanaf ongeveer 17.20 uur bij Zapp op NPO3)
pijl Bekijk de aflevering online
............................................
prijsvraaghaaien Prijsvraag: Haaiensoorten
Haaien gaat spotten in zee klinkt spannender dan dat het is. De meeste haaien zijn voor ons mensen namelijk helemaal niet gevaarlijk. De heel kleine haaiensoorten krijgen ons met geen mogelijkheid in hun bek!
pijl Hoeveel soorten haaien kennen we op aarde?
............................................
zappyourplanet2 Meat, great and eat met Kiefer en Yannick
Dit weekend is de vlijmscherpe Zapp your Planet actie: haaienalarm en wij zouden De Buitendienst niet zijn als we daar onze bijdrage niet aan zouden leveren. En jij kunt ook meedoen en zelfs mee-eten met onze presentatoren. Geen haaienvlees, maar wel...
pijl Bekijk het filmpje op onze site
............................................
haaienclips Haaienclips
Een weekend lang aandacht voor haaien, omdat ze prachtig zijn, maar ook echt bedreigd worden in hun voortbestaan. Vind je ze ook zo mooi en ga je niet als een toerist haaien voeren, maar wil je ze wél graag zien?
pijl Bekijk dan deze serie clips over de jagers van de zee
............................................
Website De Buitendienst Uitzending gemist Schooltv App
 
Twitter Instagram