Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

vrijdag 7 april 2017

Welke buitendienster battlet het beste?

 

............................................
afleveringbattle Aflevering: De Grote Buitendienst Battle
Wat leerden onze presentatoren van 100 afleveringen De Buitendienst? Matthijs ontvoert de andere drie om dat uit te vinden. In een verlaten dierentuin vechten ze onder zware tijdsdruk een battle uit, die het uiterste van ze vraagt. Wie is dé beste Buitendienst presentator ever? (vanaf ongeveer 17.20 uur bij Zapp op NPO3)
pijl Bekijk de aflevering online
............................................
instagram Live op instagram!
Om ons jubileumfeestje lekker te kunnen rekken, zijn we meteen na de televisie-uitzending live op instagram! Kom ook, vier het feestje mee en vuur alle vragen op onze presentatoren af, waar je antwoord op wilt.
pijl Chat live met de Buitendiensters op insta!
............................................
favorieten Tijd voor een terugblik
Na 100 afleveringen kun je eens gaan terugkijken om te zien wat je nu eigenlijk het leukst of spannendst hebt gevonden. Weet jij welke Buitendienstaflevering jij zelf het leukst vond om te zien?
pijl Hier staan de favorieten van onze presentatoren...
............................................
toortsen Prijsvraag: Buitendienstminuten
Nu na 100 afleveringen hebben we al heel wat minuten Buitendienst gedraaid! En hoeveel minuten Buitendienst hebben we dan inmiddels uitgezonden? Tast jij volledig in het duister of gaat je al een lichtje op?
pijl Doe dan mee met onze prijsvraag!
............................................
Website De Buitendienst Uitzending gemist Schooltv App
 
Twitter Instagram