Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

vrijdag 21 april 2017

Universiteit van Amsterdam: Rubicon-subsidie voor UvA-onderzoeker

Rubicon-subsidie voor UvA-onderzoeker
De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) heeft aan UvA-wetenschapper Dr. Evin Aktar een subsidie uit het programma Rubicon toegekend. Het programma Rubicon is bedoeld om jonge, veelbelovende wetenschappers de mogelijkheid te geven internationale onderzoekservaring op te doen.
Lees verder

Vervolg raadpleging UB
Van 16 maart tot en met 13 april heeft de academische gemeenschap (UvA-medewerkers en –studenten) kunnen deelnemen aan de raadpleging over de locatiekeuze van de nieuwe Universiteitsbibliotheek (UB) Binnenstad. De input en inzet van de deelnemers wordt meegenomen in de afweging van de locatiekeuze. Wat zijn de vervolgstappen?
Lees verder

CvB's VU en UvA: geen gezamenlijke huisvesting voor bèta faculteiten
De Vrije Universiteit (VU) en de Universiteit van Amsterdam (UvA) zetten de huisvestingsplannen voor de bètasamenwerking in de clusters Informatica, Natuur- en Sterrenkunde, en Earth, Ecology and Environment niet door.
Lees verder