Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

vrijdag 14 april 2017

Stress, hoe bouw je het op, hoe laat je het los?

 

............................................
afleveringstress Aflevering: Waarom hebben we stress?
Na 100 afleveringen zitten Nienke en Yannick er hé-lé-maal doorheen! Het liefst zouden ze 26 weken op vakantie gaan, maar er moet een nieuwe Buitendienst gepresenteerd worden, dus dat wordt hem even niet. Op welke manieren kunnen ze wél ontspannen? Wat is dé manier om te chillen? De Buitendienst zoekt het uit! (vanaf ongeveer 17.20 uur bij Zapp op NPO3)
pijl Bekijk de aflevering online
............................................
stress Prijsvraag: dierenstress?
Dat mensen stress kunnen ervaren weten we allang en dat er manieren zijn om van die stress af te komen ook. Maar hoe zit dat met dieren? Onze huisdieren, dierentuindieren en alles in het wild? Stressen zij ook?
pijl Weet jij het? Doe dan mee!
............................................
rechill Rechill
Stress is niet alleen voor volwassenen. Ook kinderen ervaren stress en vaak naar aanleiding van school. Maar juist op school kun je ook leren hoe je goed kunt ontspannen. Akwasi helpt met allerlei tips om te...
pijl Chillen in de klas
............................................
paashaas Pasenstress?
Heb jij ook wel eens nagedacht over onze feestdagen? Waarom vieren we ze en waarom zijn er zulke rare gebruiken bij, zoals paashazen die eieren versieren en verstoppen? Nooit een haas eieren zien leggen!
pijl Bekijk de clips over Pasen en je weet er meteen alles van!
............................................
Website De Buitendienst Uitzending gemist Schooltv App
 
Twitter Instagram