Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

woensdag 5 april 2017

Rijksuniversiteit Groningen: New publication by dr. David Shim and Philip Olbrich

New publication by dr. David Shim and Philip Olbrich

New publication by dr. David Shim and Philip Olbrich

Lees verder

Broerstraat 5 over verbetering toegang tot medicijnen

'De toegankelijkheid tot noodzakelijke medicijnen kan en moet beter', zegt UMCG-onderzoekster Ellen 't Hoen in het aprilnummer van alumnimagazine Broerstraat 5. De juriste deed hiertoe, samen met een groep internationale wetenschappers, een pleidooi in The Lancet, het meest vooraanstaande medische tijdschrift ter wereld.

Lees verder

Wiene van Hattum over 'The killers, their crime and punishment' , criminologisch congres in Warschau

Op 30 en 31 maart werd aan de Universiteit van Warschau een internationaal congres georganiseerd onder de titel 'The killers, their crime and punishment'. Het congres was georganiseerd ter ere van professor Adrzej RzepliƄski, de voormalig president van het Constitutionele Hof van Polen.

Lees verder

RUG waarschuwt professionals herstel aardbevingsschade

Onder de kop 'Welzijn van mensen met meervoudige woningschade in gevaar' waarschuwt de RUG professionals op het gebied van herstel van aardbevingsschade en aardbevingsbestendige bouw dat bewoners met meervoudige schade aan hun huis meer dan anderen kunnen lijden aan de gevolgen van de gaswinningsschade in Groningen. Dat doet zij in de nieuwsbrief van het EPI-kenniscentrum aan deze professionals.

Lees verder