Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

zondag 30 april 2017

NOB: Vacature Cambodja - leerkracht po

Vacature Cambodja - leerkracht po
SNOPP De Wieken in Phnom Penh te Cambodja zoekt per 1 augustus 2017 een nieuwe leerkracht voor het basisonderwijs.
Lees verder

Europese School Mol - basisschoolleerkrachten voor zwangerschapsvervangingen
De Europese Scholen zijn Europese instellingen die een meertalige, multiculturele en multinationale opleiding bieden. De Europese School Mol is op zoek naar twee fulltime basisschoolleerkrachten voor zwangerschapsvervangingen in de Nederlandstalige sectie.
Lees verder

Vacature China - leerkracht voortgezet onderwijs
Stichting De Rode Leeuw, NTC locatie in Beijing, China zoekt per 1 augustus 2017 een leerkracht Nederlands voortgezet onderwijs klas 1 t/m 4 in combinatie met basisschool groep 8 en begeleider IB Diploma Programma Nederlands voor voortgezet onderwijs klas 5 en 6.
Lees verder

Vacature Brussel - administratief medewerker
Het bestuur van de Vlaams-Nederlandse P.C. basisschool Prinses Juliana te Brussel biedt per 1 september 2017 een betrekking aan voor een enthousiaste ervaren administratief medewerker voor 28 u per week.
Lees verder

Vacature Belgiƫ - groepsleerkrachten
Het bestuur van de Vlaams-Nederlandse P.C. basisschool Prinses Juliana te Brussel biedt per 1 september 2017 voltijdse betrekkingen aan voor vier enthousiaste groepsleerkrachten.
Lees verder