Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

zondag 9 april 2017

NOB: Vacature Burkina Faso - directeur/leerkracht

Vacature Burkina Faso - directeur/leerkracht
NTC-school De Tulp in Ouagadougou (Burkina Faso) zoekt per eind augustus 2017 een leerkracht/directeur.
Lees verder

Vacature Vietnam - leerkracht bovenbouw PO
De Nederlandse School Saigon in Ho Chi Minh City in Vietnam zoekt per 1 augustus 2017 een bevoegd bovenbouw leerkracht primair onderwijs voor 4 of 5 dagen (afhankelijk van het aantal aangemelde kinderen) per week.
Lees verder

Vacature Vietnam - leerkracht onderbouw primair onderwijs
De Nederlandse School Saigon in Ho Chi Minh City in Vietnam zoekt per 1 augustus 2017 een bevoegde leerkracht voor de onderbouw van het primair onderwijs. Het gaat hierbij om 4 of 5 dagen (afhankelijk van het aantal aangemelde kinderen) per week.
Lees verder

NIEUW! NOB-Praatkaarten
Speciaal voor kinderen die in het buitenland Nederlands onderwijs hebben gevolgd en terugkeren naar Nederland of Vlaanderen ontwikkelde NOB Praatkaarten voor in de klas. Door met behulp van de kaarten in gesprek te gaan worden de kinderen voorbereid op hun verhuizing (terug) naar Nederland of Vlaanderen. Tegelijkertijd bereiden de kaarten nieuwe klasgenootjes voor op hun komst. Zodat de overgang voor iedereen zo soepel mogelijk verloopt, en een leerzame en leuke ervaring voor alle leerlingen is.
Lees verder

Vacature Singapore - remedial teacher
De Hollandse School Limited te Singapore zoekt per 1 augustus 2017 een enthousiaste remedial teacher (M/V) voor een fulltime aanstelling.
Lees verder

Vacature Frankrijk - directeur/leerkracht
Het NVTC Parijs in de omgeving van Parijs zoekt per 1-6-2017 een directeur/leerkracht.
Lees verder

Vacature Verenigd Koninkrijk - leerkracht
NTC Nobel in het Verenigd Koninkrijk zoekt per 21 augustus 2017 een leerkracht.
Lees verder