Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

vrijdag 21 april 2017

HAN: Pionieren in Sparkcentre Lindenholt, hoe is dat?

Pionieren in Sparkcentre Lindenholt, hoe is dat?
In het Gezondheidscentrum Lindenholt wordt hard gewerkt aan de opzet van een Sparkcentre. HAN-docent bij Voeding en Diƫtetiek Suzan de Bruijn is er een dag per week bezig. Hoe ervaart zij dit?
Lees verder

E-BIG: HAN onderzoekt energiebesparing in eigen gebouw
E-BIG is een innovatief project over energiebesparing in grote instellingen en draait om gedrag en perceptie. Het onderzoek vindt plaats in de gebouwen van de HAN.
Lees verder

Samenwerking bibliotheken geeft toegang tot 1,2 miljoen boeken
De HAN is een van de nieuwe partners van Kenniscollectie.nl. De kenniscollectie geeft laagdrempelig en gratis toegang tot bibliotheken van uiteenlopende organisaties. Deze bibliotheken bieden samen toegang tot 1,2 miljoen boeken.
Lees verder

HAN gesloten tijdens de meivakantie
Van maandag 24 april t/m vrijdag 28 april is de HAN gesloten in verband met de meivakantie, maar op een aantal dagen is HAN VoorlichtingsCentrum wel bereikbaar. Koningsdag valt op 27 april en dan is iedereen ook vrij.
Lees verder