Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

dinsdag 18 april 2017

CHE: Eerste exemplaar onderzoeksprogrammering Radiant Lerarenopleidingen aangeboden aan Thom de Graaf

Eerste exemplaar onderzoeksprogrammering Radiant Lerarenopleidingen aangeboden aan Thom de Graaf
Op vrijdag 7 april 2017 is het samenwerkingsverband Radiant Lerarenopleidingen gelanceerd. De officiƫle start vond plaats tijdens de eerste Radiantdag voor de partners op de Marnix Academie in Utrecht. In Radiant Lerarenopleidingen bundelen negen hogescholen kennis, kunde en kracht op gebieden als onderwijsontwikkeling en praktijkgericht onderzoek. Prof. dr. J. (Jan) Hoogland en dr. M.J.M. (Monique) Leygraaf spraken over Persoonlijk Meesterschap. Ook werd het eerste exemplaar van de onderzoeksprogrammering van Radiant Lerarenopleidingen, officieel aangeboden aan mr. Th. C. (Thom) de Graaf, voorzitter van Vereniging Hogescholen.
Lees verder

Food Valley havo profielwerkstukprijs opnieuw een succes
Woensdag 12 april vond de prijsuitreiking plaats van de Food Valley havo profielwerkstukprijs 2017, uitgeschreven door Aeres Hogeschool Wageningen en de Christelijke Hogeschool Ede. Beatrice Verweij van Het Streek in Ede won dit jaar de eerste prijs met haar werkstuk 'Resistentie bij de schimmel Aspergillus fumigatus'.
Lees verder