Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 18 april 2017

AWTI: Brief voor de informateur: Prioriteiten voor het wetenschaps- en innovatiebeleid van een nieuwe regering

Brief voor de informateur: Prioriteiten voor het wetenschaps- en innovatiebeleid van een nieuwe regering
De Adviesraad voor wetenschap, technologie en innovatie ziet voor de komende jaren binnen zijn domein twee grote opgaven waarmee een volgend kabinet in elk geval aan de slag moet: digitalisering en energie-innovatie.
Lees verder

Resultaten van enquête over e-mail alert AWTI
AWTI-stagiaire Renkse Voerman heeft in de afgelopen weken een enquête uitgevoerd naar de lezers van onze e-alert. Hoe waarderen zij  de alert en welke zaken kunnen beter? De enquête leverde 330 reacties op, dat is  12% van de abonnees. De lezers blijken zeer tevreden te zijn. Wel zouden ze in de e-alert meer willen lezen over de activiteiten van de AWTI. Ook kan de structuur van de alert kan volgens sommigen duidelijker, en zijn er diverse suggesties gedaan voor aanvullende onderwerpen. Hier kunt u het volledige onderzoek lezen en in de bijlage zijn alle resultaten van de enquête te vinden. Een ieder die heeft bijgedragen aan dit onderzoek wordt hartelijk bedankt voor hun inbreng.
Lees verder

Jaarverslag 2016
De raad heeft in 2016 vijf adviezen en een achtergrondstudie uitgebracht. Het jaarverslag bevat hiervan een beknopt overzicht. Bij elk advies is kort beschreven hoe adviesvragers, veldpartijen en de pers hebben gereageerd.
Lees verder