Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

woensdag 5 april 2017

AHK: Download The White Cube as a Lieu de Memoire

Download The White Cube as a Lieu de Memoire
De gedrukte publicatie van The White Cube as a Lieu de Memoire: the Future of History in the Contemporary Art Museum door Margriet Schavemaker (Stedelijk Museum Amsterdam) is beschikbaar.
Lees verder

HALf6 - 11 april 2017 - Is jeugdtheater ook theater?
In theater en dans gemaakt voor jeugd lijkt veel vanzelf te gaan. Diversiteit op het podium en in de zaal; ruimte voor experiment; het verbinden van verschillende disciplines; plek voor jonge makers; publiek dat wordt beschouwd als creatief onderdeel van de voorstelling; het verbinden van kunst en gesprek.
Lees verder

Mime Opleiding: Festival PLAYTIME 19 t/m 22 april
De Mime Opleiding presenteert Playtime. Een klein festival waar vierdejaarsstudenten hun eigen werk laten zien en/of zich tonen als speler.
Lees verder

Eerstejaarsstudente Linsey Knibbeler maakt kans op Jong Talent Portretprijs
Linsey Knibbeler, eerstejaarsstudente aan de Breitner Academie, is met haar portret van de achtjarige Okhandi geselecteerd voor de Nederlandse Jong Talent Portretprijs. Met de andere geselecteerde portretten is het werk vanaf 21 april te zien in Paleis Soestdijk.
Lees verder