Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 13 april 2017

AHK: Dibbits @ conferentie in Historisch Museum Frankfurt

Dibbits @ conferentie in Historisch Museum Frankfurt
Hester Dibbits (Reinwardt Academie) en Suzanne MacLeod (Universiteit van Leicester) geven een lezing in het Historisch Museum in Frankfurt.
Lees verder

Dibbits @ Conference in Historical Museum Frankfurt
Together with Suzanne MacLeod (University of Leicester, Museum Studies, UK) Hester Dibbits, lecturer of the Reinwardt Academy will participate during the International Conference The Subject Museum at the Historical Museum in Frankfurt.
Lees verder

22 april: MEET UP workshopdag bij Theaterdocent Verkort
Voor belangstellenden voor de opleiding Theaterdocent Verkort van de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam organiseren we op zaterdag 22 april 2017 een workshopdag. Op deze dag krijg je een kijkje in de keuken van de opleiding. Deze dag staat helemaal los van de selectie en is ook niet verplicht om te volgen. De workshops staan in het teken van oriƫntatie en verdieping.
Lees verder

Alumni werken samen in productie Face to Face
Verschillende alumni van de Academie voor Theater en Dans werken samen in Ingmar Bergman's Face to Face. Face to face is een fysiek teksttheater over de zoekende mens te midden van anderen. De regie is in handen van Liliane Brakema.
Lees verder