Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

woensdag 8 maart 2017

Universiteit Twente: Van Torentje naar Torentje LIVE: Jan Roos

Van Torentje naar Torentje LIVE: Jan Roos
Samen met Tubantia organiseren we 'Van Torentje naar Torentje', een debattenreeks waarbij de lijsttrekkers in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart op de campus van de UT in gesprek gaan. Vandaag te gast: Jan Roos (VNL).
Lees verder

Diep doordringen in weefsel met minder licht
Hoe krijg je licht door lichaamsweefsel en hoeveel licht heb je dan eigenlijk nodig? Per pixel van de camera één foton is wel de ondergrens, zou je zeggen. Opmerkelijk genoeg is dat níet de limiet, laten UT- en Caltech-onderzoekers zien in Physical Review Letters.
Lees verder

Van Torentje naar Torentje LIVE: Sybrand Buma
Samen met Tubantia organiseren we 'Van Torentje naar Torentje', een debattenreeks waarbij de lijsttrekkers in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart op de campus van de UT in gesprek gaan. Vandaag te gast: Sybrand Buma (CDA).
Lees verder

Van Torentje naar Torentje LIVE: Emile Roemer
Samen met Tubantia organiseren we 'Van Torentje naar Torentje', een debattenreeks waarbij de lijsttrekkers in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart op de campus van de UT in gesprek gaan. Vandaag te gast: Emile Roemer (SP).
Lees verder