Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

vrijdag 3 maart 2017

Rijksuniversiteit Groningen: Traditioneel ideologische ‘links-rechtsindeling’ Nederlandse electoraat is achterhaald

Traditioneel ideologische 'links-rechtsindeling' Nederlandse electoraat is achterhaald

Onderzoek van de Groningse economen Maite Laméris, Richard Jong A Pin en Harry Garretsen naar de ideologie van het Nederlandse electoraat laat zien dat een scheiding langs meerdere dimensies nodig is.

Lees verder

Start verdubbeling fietspad Zernikelaan vanaf 6 maart

Vanaf maandag 6 maart starten werkzaamheden op de Zernike Campus om het fietspad op de Zernikelaan aan de oostzijde te verbreden. Zo komt er een fietspad voor tweerichtingsverkeer, wordt een voetpad langs het padden bos gemaakt, de afslag richting Nijenborgh 4 wordt aangepast en tot slot wordt extra openbare verlichting aangebracht waar nodig. De werkzaamheden starten vanaf het bewakingsgebouw en worden uitgevoerd in noordelijke richting, tot aan de kruising van de Willem-Alexander Sporthal.

Lees verder

Maatschappelijk verantwoord besluiten over gas

Het onderzoeksproject Maatschappelijk verantwoord besluiten over gas van Linda Steg is als een van de negen projecten binnen het programma Maatschappelijk verantwoord innoveren van NWO gehonoreerd.

Lees verder

ARE YOU IN THE EBF BOARD 2017-2018?

Do you want to become a member of the EBF Board? Apply now before the 24h of March and develop yourself on a personal and professional level.

Lees verder