Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

woensdag 8 maart 2017

Rijksuniversiteit Groningen: Colloquium Computer Science, Christina Göpfert

Colloquium Computer Science, Christina Göpfert

Collo CS 22-03-2017

Lees verder

Drukbezochte Sterrenkijkdagen in Blaauw Sterrenwacht

De Blaauw Sterrenwacht van de Rijksuniversiteit Groningen werd op vrijdag 3 & zaterdag 4 maart 2017 tijdens de 41e Landelijke Sterrenkijkdagen bezocht door een recordaantal van ruim 700 bezoekers.

Lees verder

Onterechte e-mails 'UB RUG Niet verlengbaar'

In verband met een storing kunnen leners onterechte e-mails ontvangen met het verzoek om alle boeken in te leveren. Neemt u a.u.b. eerst contact met ons op voordat u alle boeken inlevert.

Lees verder

Duurzame nieuwbouw Energy Academy Europe wint prestigieuze BREEAM Award 2017

Op 7 maart is in Londen bekend gemaakt dat de nieuwbouw Energy Academy Europe winnaar is geworden van de internationale BREEAM Awards 2017 (categorie 'Mixed Use & Other'). De vakjury erkent hiermee dat in Groningen een bijzonder duurzaam en ambitieus gebouw is neergezet. Door een slim ontwerp wordt in dit gebouw de energiebehoefte laag gehouden en bovendien is het gebouw in staat om meer energie te produceren dan het verbruikt. Hiermee is de Energy Academy Europe het meest duurzame onderwijsgebouw van Nederland.

Lees verder