Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 6 maart 2017

HAN: Omroep Gelderland brengt ontwikkeling HAN Solarboat in beeld

Omroep Gelderland brengt ontwikkeling HAN Solarboat in beeld
In het programma Het Groene Oosten besteedt Omroep Gelderland aandacht aan de HAN Solarboat, een boot op zonne-energie. Studenten van de HAN maken de boot klaar voor verschillende races.
Lees verder

HAN en Van Hall Larenstein werken samen in gedeeld lectoraat
De HAN en hogeschool Van Hall Larenstein hebben woensdag 22 februari de samenwerking bekrachtigd, die voorziet in een gedeeld Lectoraat Sustainable River Management.
Lees verder

HAN Meet- en Regeltechniek ontwikkelt tankstation voor new energy vehicles
Het HAN-lectoraat Meet- en Regeltechniek en de bedrijven DNV GL, SWECO en CGI ontwikkelen een tankstation voor new energy vehicles, dat bijdraagt aan de balancering van het elektriciteitsnet. Binnen het project NEFUSTA wordt een blauwdruk voor het tankstation van de toekomst ontwikkeld.
Lees verder

iXperium Health: grensoverstijgend leren, werken en onderzoeken
Sinds kort heeft de HAN ook een iXperium (in oprichting) rondom gezondheid en zorg: iXperium Health. Wat is de missie en de visie van dit lab en hoe kun je experimenteren met verschillende technologie├źn, waarbij kennis en inzicht worden opgedaan voor de toekomstbestendige professional?
Lees verder