Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

dinsdag 7 maart 2017

AHK: Voormalig hoofd landschapsarchitectuur Noël van Dooren gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam

Voormalig hoofd landschapsarchitectuur Noël van Dooren gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam
Op vrijdag 3 maart heeft Noël van Dooren aan de Universiteit van Amsterdam zijn proefschrift verdedigd. De titel van zijn proefschrift is 'Drawing Time. The representation of change and dynamics in Dutch landscape architectural practice after 1985'.
Lees verder

Experts onverminderd positief over masters AHK in Keuzegids
Net als in voorgaande jaren worden de masters van academies binnen de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) goed beoordeeld in de Keuzegids Masters 2017. In de gids worden alle masters in Nederland beoordeeld door zowel studenten als een panel van experts. Het expertpanel is onverminderd positief over de masters die worden aangeboden door academies binnen de AHK. Vanwege kleine studentenaantallen heeft de Keuzegids de studentenoordelen bij zeven van de tien masters niet meegewogen. Daardoor hebben de master Stedenbouw, Kunsteducatie, Opera, Film, DAS Theatre, DAS Choreography en Museology geen eindoordeel in de Keuzegids.
Lees verder

Cock, Cock.. Who's There?, winnaar André Veltkamp Beurs, op Something Raw Festival
De voorstelling Cock, Cock.. Who's There? is op 9 maart te zien in het Something Raw festival in Theater Frascati. Cock, Cock.. Who's there? is een afstudeervoorstelling (2016) van Samira Elagoz (SNDO).
Lees verder

Ruben Sanchez genomineerd voor de studentencompetitie bij Cinedans
Ruben Sanchez, afgestudeerd in 2016 aan Urban Contemporary (JMD), is een van de twaalf genomineerden voor de studentencompetitie bij Cinedans.
Lees verder