Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 2 maart 2017

AHK: Alumnus Gert-Jan Wisse bij Archiprix International 2017

Alumnus Gert-Jan Wisse bij Archiprix International 2017
Archiprix International is een tweejaarlijkse wereldwijde competitie waarin 1600 ontwerpopleidingen worden uitgenodigd om hun beste afstudeerprojecten voor te dragen. De editie 2017 vond plaats van 1 tot en met 10 februari in Ahmedabad, India. Hier werden de ingediende plannen ter beoordeling voorgelegd aan een internationale jury.
Lees verder

Money focused? Cultural entrepreneurship and change of perspectives
Op 12 april organiseert de Reinwardt Academie in samenwerking met EMPHOS en Landschap Erfgoed Utrecht een engelstalige Erfgoedarena over cultureel ondernemen in de erfgoedsector.
Lees verder

Opera met punk, junk(food) en angst voor het onbekende
Hoe vaak heb je de kans opera te maken? Vijf studenten van de Academie voor Theater en Dans vertellen over de vernieuwende opera's die ze maken voor het Opera Forward Festival van de Nationale Opera.
Lees verder

Fiction: a tool to open up new realities
This year DAS Theatre has invited Silvia Bottiroli to curate the Block titled Anywhere, Anywhere Out of This World. Silvia has composed a ten-week study programme that revolves around the concept of fiction. 'It is time to focus again on the most specific tool art has: fiction.'
Lees verder