Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 2 februari 2017

Inschrijving Dag van de Cultuureducatie geopend!

2 februari 2017
Afbeelding

Inschrijving Dag van de Cultuureducatie geopend!

We nodigen je van harte uit voor de Dag van de Cultuureducatie op 8 maart in De Reehorst in Ede. Deze dag is speciaal voor iedereen die op welke manier dan ook betrokken is bij cultuureducatie in het basisonderwijs.

Thema
Leren combineren is het thema dit jaar, over vakoverstijgend werken en vakintegratie. Het aanbod is groot; naast 2 keynotes zijn er maar liefst 35 colleges, interactieve presentaties en workshops. Op 8 maart kies je zelf welke sessies het beste aansluiten bij jouw vragen of wensen. En natuurlijk helpen we je om de beste keuze te maken!

Voor wie?
De Dag van de Cultuureducatie is voor iedereen die betrokken is bij cultuureducatie in het basisonderwijs. Dus ben je leerkracht, cultuurcoördinator of directeur basisonderwijs? Educator of medewerker van een culturele instelling, beleidsambtenaar of op een andere manier betrokken bij cultuureducatie? Meld je aan!

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via onze website.
De kosten voor deelname aan de Dag van de Cultuureducatie 2017 zijn € 95,-.
Meer informatie

We zien je graag op 8 maart!
BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren