Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 31 januari 2017

Hoe kies ik tussen Google of Microsoft voor het werken in de cloud?

Hoe kies ik tussen Google of Microsoft voor het werken in de cloud?
Kennisnet en de PO-Raad verzamelden in gesprekken met po- en vo-scholen de meest gestelde vragen van bestuurders. In de serie 'Vraag & antwoord' geven we je de antwoorden. Dit keer: hoe kies ik tussen Google of Microsoft voor het werken in de cloud?
Lees verder

Wat moet ik weten over werken in de cloud?
Kennisnet en de PO-Raad verzamelden in gesprekken met po- en vo-scholen de meestgestelde vragen van bestuurders. In de serie 'Vraag & antwoord' geven we je de antwoorden. Dit keer: wat moet ik weten over werken in de cloud?
Lees verder