Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 31 januari 2017

Hoe kan ik de docent helpen bij maatwerk met ict?

Hoe kan ik de docent helpen bij maatwerk met ict?
Kennisnet en de PO-Raad verzamelden in gesprekken met po- en vo-scholen de meestgestelde vragen van bestuurders. In de serie 'Vraag & antwoord' geven we je de antwoorden. Dit keer: hoe kan ik de docent helpen bij maatwerk met ict?
Lees verder

Hoe vertaal ik mijn onderwijsvisie naar een ict-visie?
Kennisnet en de PO-Raad verzamelden in gesprekken met po- en vo-scholen de meestgestelde vragen van bestuurders. In de serie 'Vraag & antwoord' geven we je de antwoorden. Dit keer: hoe vertaal ik mijn onderwijsvisie naar een ict-visie?
Lees verder