Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 26 januari 2017

Bètatechniekdag op 23 maart

Bètatechniekdag - inschrijving geopend

Bij dezen willen we je graag éénmalig informeren over de Bètatechniekdag. De vroegere Vedotechconferentie is voortgezet in deze vorm. De dag vindt plaats in maart in plaats van november, met verder dezelfde opzet. De vele workshops zijn dit jaar samengesteld rond het thema Zien-Maken-Doen.

De Bètatechniekdag is op 23 maart en de inschrijving is geopend. Je kunt online het programma bekijken en je eventueel inschrijven.

Als je in de toekomst meer Bètatechniekdagnieuws wil ontvangen, schrijf je dan in voor onze reguliere nieuwsbrief. Deze mail is namelijk maar éénmalig.
schrijf je hier in voor de reguliere Bètatechniekdag-nieuwsbrief

Wat staat er op het programma?

Natuurlijk kun je je inschrijven voor vele WORKSHOPS, zoals die van Cito, waar je een kijkje achter de schermen krijgt.
bekijk het tijdschema
Net als bij alle sporten, zijn er natuurkundige wetten waar we mee te maken hebben. In de opening wordt door BERT OTTEN uitgelegd hoe we door handig gebruik te maken van kennis we nog harder fietsen.
Het aanbod van de INFOMARKT is inmiddels ook te vinden op de website, hoewel nog niet compleet. Zo kun je bijvoorbeeld Groeilampje bewonderen, een kit waarmee kinderen een eigen lamp kweken.
De conferentie vindt plaats op het oude kazerne-complex BOUW & INFRA PARK in Harderwijk. Hier is alle ruimte voor ons.
schrijf je in!

De Bètatechniekdag wordt georganiseerd door de NVON (de Nederlandse vereniging voor Onderwijs in Natuurwetenschappen) in samenwerking met Techniektalent.nu. Er zijn talloze redenen om lid te worden. Op de website van de NVON vind je de voordelen op een rijtje. Bij de Bètatechniekdag krijgen leden van de NVON korting op het bezoek en zij hebben voorrang bij de inschrijving.

 

Copyright © 2017 NVON, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail omdat je belangstelling hebt voor techniekonderwijs. Dit is een éénmalige mailing. Om regelmatig nieuws te ontvangen kun je je inschrijven voor de reguliere nieuwsbrief.

Ons mailadres is:
NVON
Parallelweg 1
Meppel, 7941HH
Netherlands

Add us to your address book


Wil je deze mails niet of anders ontvangen?
update your preferences
unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp